Марко Радуловић: Каква режимска драма око ОМЛАДИНСКО-ПАТРИОТСКОГ КАМПА на Златибору!

АЛИ! Тамо се није организовао ратни камп! И нико није за то да деца било где ратују. И деца нису баратала правим оружјем као што лажете по друштвеним мрежама и нису учила како се коље и убија човек. Деца, а већина су момци и девојке од 19, 20 година (што пренебрегавате!) нису учена никаквом верском, ратном и националном фанатизму, него вредностима по којима се не продају брат, мајка, отац, кућа, село, град и Отаџбина! Учили су о својој историји и о томе како су у овом региону њиховим дедовима одсецане главе, вађени бубрези и како су кувани у лонцима за сапун у не тако далекој прошлости. И како су преци због тога морали да узимају у руке и оно што се зове пушка и што ће и њима можда, не дај Боже, бити потребно ДА СЕ ОДБРАНЕ! И??? Као да деца у Србији нису видела униформу, а свака генерација је била у неком рату. То је за неке од вас пацифистичких сунђера смак света у региону у коме се увелико са свих страна оштре каме и гомила оружје и сад је страшно да деца буду свесна окружења у коме живе!

И ретко ко је објаснио да су научили како се пружа прва помоћ, реагује у случају пожара, како се воле брат и сестра, успоставља радио веза, оријентише у шуми, шта се једе у природи, раде вежбе за здрав дух и тело, да су имала културно-уметнички програм и низ других лепих ствари.

Притом, овај педерски систем не предузима ништа поводом тога што се деца рађају по сатанистичким ријалитима и не би имао ништа против кампова у којима би дечаке учили да се шминкају, пудеришу и да носе хеланке са спуштеном задњицом као да су усрани кенгури. Не сметају вам исфеминизиране мушке сероње које не знају да поштују сестру, мајку, девојку, не сметају хомосексуалне летње „школе, академије и изложбе“ на којима се девојчице уче да буду развратне курве, не сметају вам вехабијски кампови по Србији и тоне дроге и оружја по тим и камповима шиптара по Великом Трновцу. То не сме нико да пипне и да затвори, али је удар на човечанство што је 45-оро српске деце, момчића и девојака, уз сагласност родитеља и општине Чајетина, уз јавни програм и законску пријаву МУП-у одлучило да летос не висе на улици и не зевзече, него да се друже на Златибору и науче како да преживе у посебним условима и савладају вештине које би биле на корист њима као људима, а сутра можда и држави!

Може у Лондону, али у Србији је то тероризам и геноцидна намера. Ма м’рш, бре!

***

И то се баш дешава у моменту кад напредњачки шаман пропагира коначну издају Космета и намеће то као нешто нормално, уз врло могуће и кажњавање свих оних који не буду пристали на тако нешто. Дакле, издаја је нормална ствар, али није нормално то што је неко окупио децу да их научи да је издаја нешто лоше и како се воли и брани Отаџбина. Има ли даље и дубље од овог катрана у коме живи Србија данас???

Треба им затупљени зомби који ће се дрогирати, радити као робови или бежати преко границе. Људи, родољуби и свесна деца им не требају никако. Јер то је оно што може да угрози њихове издајничке фотеље.

Марко Радуловић

Ostavite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Sajt Srpska24 zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja.

Новија Старијa77