СРБИЈА ИМА САМО 3 ПРОБЛЕМА и један политички КиМ - Пише блог: Српски Леонида

СРБИЈА ИМА ТРИ КЉУЧНА ПРОБЛЕМА и један политички проблем КОСОВО И МЕТОХИЈА

1.    Правосуђе у ширем смислу те речи, БИА, полиција, тужилаштво, вештаци и судство.
2.    Инфраструктура
3.    Производња
4.    Косово и Метохија

НАЈВЕЋА ИЗДАЈА СРБИЈЕ ЈЕ ПЉАЧКА, БЕЗОЧНА ПЉАЧКА ДРЖАВЕ, осиромашење народа и уништење привреде.
РЕД ЈЕ ДА СЕ ЗА ОВУ ИЗДАЈУ ОДГОВАРА И ДА СЕ ОПЉАЧКАНО ВРАТИ ДРЖАВИ,  А ТИМЕ И НАРОДУ, ТО ЈЕ НАЈВЕЋИ ПАТРИОТИЗАМ. Све друго је празна прича.
ИСТИНА ЈЕ ЈЕДНА, МОРАЛ има једнозначну вредност као и ЕТИКА,... само људи из себичних личних и материјалних интереса или пак државних, ИСТИНУ, МОРАЛ И ЕТИКУ тумаче на неприхватљив начин. 

Онај ко има визију ОН ЈЕ СПРОВОДИ, а онај ко је НЕМА ОН СПРОВОДИ НАЛОГЕ..

Глас је као ОРУЖЈЕ, усмерено против НЕПРИЈАТЕЉА СТВАРА СЛОБОДУ И НОРМАЛАН ЖИВОТ, дато НЕПРИЈАТЕЉУ УБИЈА ТЕ ИЛИ ПОРОБЉАВА. 
Сада нека одлучи народ ШТА ЖЕЛИ.
Дати некоме другу шансу, је исто као дати му други метак, јер вас је првим промашио.

ИСПИРАЊЕ МОЗГОВА И ЗАГЛУПЉИВАЊЕ ОБРАЗОВНИМ СИСТЕМОМ, МЕДИЈИМА је њихов ГЛАВНИ ЦИЉ, јер неинформисан човек и човек не научен да мисли, лако се поткупљује и покорни је слуга.
МИ  ЖЕЛИМО ДА МИСЛИТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ НА ОСНОВУ ЧИЊЕНИЦА.

Ко не наступа срцем, кога не води идеја, ко не поштује морална начела, ко нема принципе, ... не разликује се од било ког ниткова који само гледа ЛИЧНИ МАТЕРИЈАЛНИ ИНТЕРЕС КАО КРАЈЊИ ЦИЉ СВОГ ДЕЛОВАЊА и АНГАЖОВАЊА.
ПОБЕЂУЈУ УВЕК ЦИЉ, ВИЗИЈА, ВОЉА, ИДЕЈА, ОДЛУЧНОСТ, ВЕРА.... САТКАНИ У ВАМА, САТКАНИ У ЦЕЛИНУ, САТКАНИ У ЈЕДНО.
КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ СРБИЈА И ТУ ЈЕ БОГ СТАВИО ТАЧКУ. ТАМО ГДЕ ЈЕ БОГ СТАВИО ТАЧКУ, НИКО НЕ СМЕ ДА ПОСТАВЉА ЗНАК ПИТАЊА ИЛИ ТВРДИ ДРУГАЧИЈЕ!!!

Ако они сви понављају ЛАЖ да постане ИСТИНА,ми понављамо ИСТИНУ ДА ПОСТАНЕ ВИДЉИВА.

ДА РАЗЈАСНИМО СВИМА који мисле и говоре да ДРЖАВА помаже тако што упошљава ЉУДЕ. У потпуној сте ЗАБЛУДИ  као и већина грађана, држава данас и свих ових прретходних година упошљава у свој систем ИСКЉУЧИВО ИЗДРЖАВАНИ ПАРТИЈСКИ КАДАР КОД НАС и никога више и за то подиже скупе кредите да подмире њихове прохтеве за нералним платама спрам производње у самој држави. Очигледно НЕ ЧИТАТЕ ШТА ПИШЕМО, а лепо смо објаснили и поновићемо КОЈИ СУ ПРОБЛЕМИ У ДРЖАВИ, али не СХВАТАТЕ на жалост, а са том филозофијом о ТРИ ПРОБЛЕМА и четвртим политичким КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ смо спремни да одемо у ДУЕЛ СВАКОМЕ у овој држави и да СВАКОГ ЛИДЕРА РАЗБИЈЕМО на саставне делове и ПОКАЖЕМ НАРОДУ СУШТИНУ. 
Наравно да је то немогуће направити дуел тог типа нити би дозволили,АКО СЕ ЋУТАЊЕ НАРОДА НАСТАВИ. 
СУШТИНА је да је први проблем ПРАВОСУЂЕ у ширем СМИСЛУ ТЕ РЕЧИ БИА, полиција, тужилаштво, вештаци, судство, ДРУГИ ПРОБЛЕМ је инфраструктура и трећи ПРОБЛЕМ је ПРОИЗВОДЊА. 
КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА, НЕЗАПОСЛЕНОСТ уопште НИСУ ПРОБЛЕМИ, то су активност које се у ходу решавају и само су последице РЕАЛНИХ ПРОБЛЕМА. 
Да правосуђе у ширем смислу ради свој посао, не би имали КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈУ, да имамо инфраструктуру и ПРОИЗВОДЊУ не би постојао у народу ВИРТАУЛНИ ПРОБЛЕМ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ, јер он то у ствари НИЈЕ. А О ДОМАЋОЈ ПРОИЗВОДЊИ НИКО НЕ ГОВОРИ.
Незапосленост НИЈЕ проблем, то је активност која се решава као један од корака, када се РЕШИ ПРОБЛЕМ производње.
Предуслов за решавање проблема производње је решавање ДРУГОГ проблема, који се зове ИНФРАСТРУКТУРА и њу смо посебно обрадили. Без инфраструктуре која је основ конкурентне производње и трговине, нема напретка. А решавањем тог проблема у доборј мери се смањује број незапослених људи.

Извор: http://srpskileonida.blogspot.com/

Ostavite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Sajt Srpska24 zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja.

Новија Старијa77